Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Vuilcontainers verbergen in een tuinkast

Vuilcontainers verbergen in een tuinkast

Huisvuil, groen afval, plastic, papier. Leuk dat afval scheiden, maar we krijgen steeds meer vuilcontainers in onze tuin. En oh, wat staan die krengen lelijk in je tuin!


Gelukkig is er een oplossing in de vorm van de Keter Store It Out Max, Dit is een veel verkochte opbergkast waarin precies twee vuilcontainers van 240 liter passen. Klep en deurtjes dicht en je ziet de containers niet meer!

De vuilcontainer verborgen

Om vuil in de containers te gooien hoef je alleen de bovenste klep te openen. Gevulde containers kun je wegrijden door de deuren aan de voorkant open te maken. Maar normaal gesproken zit alles dicht en is de Keter Store It Out Max een nette afgesloten tuinkast om te zien.

Je kunt de Keter Store It Out Max ook gebruiken voor de opslag van tuinmeubelen, gereedschap, buitenspeelgoed en andere tuinbenodigdheden, maar de tuinkast is ontworpen met vuilcontainers in het achterhoofd. Daar is de Keter Store It Out Max dan ook optimaal voor geschikt.

Kijk bij de aanbiedingen van container ombouw systemen voor al dit soort manieren om je vuilcontainers te verbergen.

Hieronder vind je de specificaties van de Keter Store It Out Max tuinkast, maar er zijn in het bovenstaande overzicht dus nog veel meer systemen te vinden om je vuilcontainers te verbergen.


Specificaties:
Afmetingen buitenmaat : 145,5 cm (breedte) x 82 cm (diepte) x 125 cm (hoogte)
Afmetingen binnenmaat: 132 cm (breedte) x 76 cm (diepte) x 110 cm (hoogte)
Afmetingen deuropening: 119 cm (breedte)
Menu :