Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinkussens, heel veel keuze

Tuinkussens, heel veel keuze

Als je tuinmeubelen koopt heb je bij iedere goede tuinwinkel een enorm grote keuze. Als je op zoek bent naar losse tuinkussens heb je echter vaak veel minder te kiezen. De meeste winkels hebben maar een beperkte voorraad tuinkussens.


Gelukkig is er dan altijd nog internet. Ook online is het aanbod aan tuinkussens bij de meeste winkels klein, maar er zijn enkele goede winkels waarbij je uit vele honderden tuinkussens kunt kiezen.

Vaak worden deze tuinkussens ook nog goedkoop met korting aangeboden en worden ze gratis thuisbezorgd boven een bepaalde orderwaarde (die je met een paar tuinkussens wel haalt). De consumentensite Beste Kopen heeft een overzicht gemaakt van deze beste winkels om tuinkussens te kopen.

Goede merken tuinkussens zijn Cinderella en Madison.

Tuinkussens loungesets

Tuinkussens heb je in verschillende soorten. Tegenwoordig zijn de wicker loungesets erg populair, en daarmee de tuinkussens voor deze loungesets. Deze kussens kunnen dik of dun zijn. Goedkope loungesets hebben uit kostenbesparing wel eens een te dun tuinkussen. Door deze te vervangen door een nieuw dikker kussen verbetert het zitcomfort aanmerkelijk. Kussens voor loungesets zijn meestal in 1 kleur uitgevoerd. Door voor een andere kleur te kiezen kan de uitstraling van de loungeset enorm veranderen.

Tuinkussens tuinstoelen

De meeste tuinkussens die los verkocht worden zijn voor de kunststof tuinstoelen die nog steeds veelvuldig gebruikt worden. Deze tuinstoelkussens heb je in alle kleuren en in heel veel prints. Vaak in uitbundige zomerse kleuren. Hiermee kun je vooral de wat saaie witte tuinstoelen enorm oppimpen. Let er ook bij dit soort tuinkussens op dat je ze niet te dun koopt.


Tuinkussens ligstoelen

Ook voor ligstoelen en ligbedden zijn er volop tuinkussens te koop. Het is belangrijk dat je voor een ligstoel een comfortabel kussen van hoge kwaliteit koopt die geschikt is voor de betreffende stoel. Door jet knikken hebben tuinkussens voor ligstoelen immers veel te lijden. En ook voor deze tuinmeubelen geldt dat het comfort van het zitten en liggen voor een groot deel door het tuinkussen wordt bepaald.

Tip: Met een goede kussenbox berg je al je tuinkussens droog en schoon op.
Menu :