Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuingereedschap online kopen. De beste winkels.

Tuingereedschap online kopen. De beste winkels.

Er zijn veel online winkels die tuinartikelen verkopen, maar daarbij gaat het meestal om tuinmeubelen, barbecues, tuinverlichting en tuindecoratie. Winkels met een goed assortiment tuingereedschap zijn moeilijker te vinden.Gelukkig zijn er wel enkele grote online winkels die een breed assortiment tuingereedschap verkopen. Wij kijken dit keer naar deze online winkels met tuingereedschap.

Beste tuingereedschap kopen

Om te zien bij welke winkels je voordelig goed tuingereedschap kunt aanschaffen is er een lijst samengesteld met beste winkels om tuingereedschap te kopen. De winkels in deze lijst bieden tegen heel gunstige prijzen tuingereedschap aan. Daarbij gaat het zowel om elektrisch tuingereedschap als om niet elektrisch gereedschap zoals een snoeischaar, een kruiwagen of een hark.

Topmerken die je bij deze online winkels met tuingereedschap veel tegenkomt zijn Gardena en Wolf-Garten, maar ook goedkopere alternatieven zijn vaak verkrijgbaar.

Beste tuingereedschap uit de test

Tuingereedschap wordt vaak getest. Door organisaties als de Consumentenbond, maar ook door vergelijking-websites, grote winkels en tuintijdschriften. Het beste tuingereedschap uit al die tests kun je vinden in het overzicht beste tuingereedschap test. Het betreft het best geteste tuingereedschap in alle soorten, zowel elektrisch tuingereedschap als hand-tuingereedschap.

Gardena tuingereedschap

Gardena is de marktleider in Europa als het op tuingereedschap aankomt. Gardena is een grote fabrikant (1600 werknemers) uit het Duitse Ulm dat tegenwoordig eigendom is van het Zweedse Husqvarna. Gardena is in 1961 opgericht. Gardena maakt zowel elektrisch als niet-elektrisch tuingereedschap van hoge kwaliteit.


Wolf-Garten tuingereedschap

Wolf-Garten (vaak Wolf genoemd) is de belangrijkste concurrent van Gardena. Ook Wolf-Garten komt uit Duitsland.  Het bedrijf is in 1922 opgericht en is sinds 2009 in handen van het Amerikaanse MTD. Naast tuingereedschap levert Wolf-Garten ook tuinmachines, graszaden, meststoffen en tuinaccessoires.

Dit tuingereedschap en tuingereedschap van andere merken is tegen de laagste prijs, en met heel veel keuze, te koop bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels.

Zie ook: Beste tuingereedschap


Onderwerpen:
Goedkoop tuingereedschap online kopen kan via de beste tuinwinkels uit bovenstaand overzicht. Bij deze beste winkels voor tuingereedschap online vind je goedkoop al het gereedschap voor tuinieren.
Menu :