Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Een picknicktafel in de tuin

Een picknicktafel in de tuin

Een picknicktafel in de tuin is altijd een groot succes. Aan een picknicktafel kun je goed zitten en eten, en het geeft een leuk recreatief sfeertje aan je tuin.


Vooral kinderen zijn dol op een picknicktafel in de tuin. Helemaal als er 's avonds met mooi weer aan gegeten wordt.

Er zijn veel mooie picknicktafels te koop en ze zijn vaak helemaal niet duur. De eenvoudige rechthoekige picknicktafel wordt het meest verkocht. Deze heb je dan ook al onder de 150 euro

Kijk maar eens bij AllesVoorTuinen, deze leveren goedkoop een enorm assortiment aan picknicktafels. Helaas rekent deze webwinkel vrij veel bezorgkosten bij picknicktafels. Alternatieven zijn o.a. Fonq en Kees Smit, deze leveren ook picknickbanken voor weinig geld. Meer informatie .

Gekleurde picknicktafels

Bij Fonq kun je een witte picknicktafel kopen, maar je kunt picknicktafels ook zelf een kleurtje geven. Met een goede buitenbeits kun je picknicktafels in iedere gewenste kleur beitsen. Hierdoor krijgt een picknicktafel een heel andere uitstraling, Je kunt ze wit beitsen, maar ook een heel andere kleur geven zoals lichtblauw, geel, roze, rood of groen. Met een lichte felle kleur kun je je tuin helemaal opfleuren.

Ronde picknicktafels

Naast de gewone rechthoekige picknicktafels zijn er ook van deze tafels in andere vormen. Bijvoorbeeld vierkant of rond.

Let bij het kopen van een picknicktafel altijd op de afmetingen. Op de lengte, breedte en hoogte, maar ook op de dikte van het hout.
Menu :