Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinkussens opbergen

Tuinkussens opbergen

Een moderne tuinset kan goed tegen weer en wind. Maar dat geldt niet voor de tuinkussens die op de tuinstoelen en tuinbanken liggen. Deze moeten netjes worden opgeborgen om ze schoon en mooi te houden.


En tuinkussens, vooral als het er veel zijn, nemen best veel ruimte in. Daarom kijken we hier naar goede en handige opbergsystemen voor tuinkussens.

Opbergbox voor tuinkussens

Het meest gebruikte opbergsysteem om tuinkussens in op te bergen is de opbergbox of tuinkussenbox waarvan je hierboven een voorbeeld ziet (merk Keter). Deze opbergboxen zijn meestal van kunststof en kunnen goed worden afgesloten. Daardoor zijn ze bestand tegen weer en wind en kun je ze gewoon buiten laten staan. Dat laatste is erg belangrijk omdat het opslaan van de tuinkussens anders alsnog veel ruimte in je schuur vraagt.

Kijk in het overzicht met aanbiedingen van tuinkussenboxen voor al deze kussenboxen. Je vindt er daar meer dan 100 van goede en populaire merken als Keter, Garden Impressions, VidaXL en Kis, maar ook goedkope tuinkussenboxen van minder bekende merken.

Veel van deze opbergboxen zijn tegenwoordig voorzien van een wicker buitenkant zodat ze heel mooi staan in combinatie met een wicker loungeset. De opbergbox kan dan goed naast de tuinset geplaatst worden en zodoende meteen dienst doen als extra tafel of bankje.

In het overzicht met aanbiedingen kun je wicker of een ander materiaal (bijvoorbeeld aluminium, kunststof of hout) als eis opgeven. Ook andere wensen zoals de maat, prijs en kleur kun je opgeven zodat je heel snel en makkelijk een overzicht krijgt van alle voor jou geschikte opbergboxen voor tuinkussens.

Tuinhuisje

Heb je heel veel tuinkussens? Of heb je nog meer tuinspullen waarvoor je opslagruimte zoekt dan kun je ook kiezen voor een klein tuinhuisje of een berging. Hierin kun je enorm veel spullen kwijt. Tuinkussens, maar ook tuingereedschap, speelgoed, zakken tuinaarde, de barbecue en veel meer. Ook ideaal in de winter om alles tegen weer en wind te beschermen.
Menu :