Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Hillhout Excellent schutting met lamellen

Hillhout Excellent schutting met lamellen

Soms wil je beschut zitten in je tuin of op het terras, zonder last van pottekijkers of van de frisse wind. Maar op een ander moment snak je misschien juist naar een verfrissend windje, of wil je vanuit je tuin naar buiten kunnen kijken.


Een Hillhout Excellent shutterscherm is dan misschien wat voor je. Dit zijn lamellen voor je tuin of terras. De stand van deze lamellen kun je op ieder moment met de hand aanpassen.

Schutting met lamellen

Het ene moment wil je een wijdse blik, de andere keer wil je graag privacy. Met het Hillhout Excellent shutterscherm pas je dat ieder moment aan door de stand van de lamellen te veranderen.. Je kunt Hillhout Excellent shutterschermen gebruiken als afscheiding, of om een besloten terras of zithoek te maken.

Waar koop je dit shutterscherm?

Hillhout Excellent shutterschermen zijn te koop bij de Tuin Goedkoop en andere goede tuinwinkels.

Verbinding lamellen via een RVS strip

De lamellen zijn bij het Hillhout Excellent schutterscherm door middel van een RVS strip aan elkaar verbonden. Een sterke constructie die er voor zorgt dat het openen en sluiten van de tuinlamellen synchroon verloopt. Het scherm zelf is van vurenhout gemaakt.


Pergola

Je kunt het Hillhout Excellent schutterscherm ook horizontaal gebruiken als dak, bijvoorbeeld voor een pergola.. Je krijgt dan een dak dat je naar keuze kunt openen of sluiten. Ideaal om schaduw te creëren op een terras.

Kijk voor de prijzen van deze schutting met lamellen bij de bovengenoemde tuinwinkels.
Menu :