Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinposter van een eigen foto

Tuinposter van een eigen foto

Tuinposters zie je steeds vaker in tuinen en op terrassen en balkons hangen. Dat is niet vreemd, want met een tuinposter fleur je een saaie muur of schutting helemaal op.


Helemaal leuk wordt het als je een eigen foto als basis voor de tuinposter gebruikt. Bijvoorbeeld de allermooiste  foto die je ooit genomen hebt of ga een dag de natuur in om speciaal voor het tuinposter een geschikte foto te maken.

Je eigen foto op een tuinposter

Diverse bedrijven kunnen je digitale foto omtoveren naar een tuinposter. Op de consumenteninformatie site Beste Kopen staat een overzicht met beste winkels voor tuinposters die dit voor je kunnen verzorgen.

Zelfgemaakte foto op een tuinposter, of een stockfoto

Als basis voor de tuinposter kun je een eigen foto gebruiken (een digitale foto of een gescande foto), maar ook gebruik maken van bestaande foto's van anderen. De meeste aanbieders van tuinposters hebben een groot aantal geschikte foto's op hun site staan, maar je kunt ook zelf foto's van internet plukken. Bijvoorbeeld van de zogenaamde stocksites die gratis of tegen een kleine vergoeding soms wel honderdduizenden foto's aanbieden.Tuinposters op canvas, pvc, hout, aluminium of ander materiaal

Tuinposters kunnen op verschillende materialen worden geprint. Bijvoorbeeld pvc met een coating, maar ook aluminium of hout. Ook heb je de keuze uit verschillende ophangsystemen. Je kunt een tuinposter bestellen met ringen en gaten in de hoeken, deze kun je zelf ophangen aan schroeven of haakjes. Maar je kunt ook kiezen voor een tuinposter in een aluminium of houten frame of een tuinposter met een buizensysteem.

Panoramafoto op een tuinposter

Panoramafoto's zijn de laatste tijd ook erg in trek als tuinposter. Deze brede foto's staan heel mooi op een lange schutting.Kijk in het bovengenoemde overzicht van beste winkels voor tuinposters van Beste Kopen voor meer informatie en prijzen.

De foto's bij dit artikel zijn afkomstig van Tuinposter op Maat.


Menu :