Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Zwenksproeier en andere tuinsproeiers

Zwenksproeier en andere tuinsproeiers

Wie kent hem nou niet. de zwenksproeier. Zwenksproeiers zijn de meest gebruikte tuinsproeiers. Zwenksproeiers zijn praktische en goedkope tuinsproeiers.


Voor nog geen twee tientjes heb je al een goede zwenksproeier. Bijvoorbeeld van een topmerk als Gardena of Hozelock.


Zwenksproeier, de meest bekende tuinsproeier

Een goede zwenksproeier zorgt voor gelijkmatige besproeiing door sproeimondjes. De reikwijdte een tuinsproeier zwenksproeier is eenvoudig traploos instelbaar. Een versterkte aluminium sproeibuis zorgt er voor dat de buis breukvast is. Goede tuinsproeiers zijn onderhoudsvrij door de fijnmazige vuilzeef van roestvrijstaal.

Zwenksproeiers hebben een bepaald sproeioppervlak en een instelbare reikwijdte maar je tuin mag rustig groter zijn. Zwenksproeiers zijn tuinsproeiers die je makkelijk kunt verplaatsen zodat je door hem af en toe op een andere plek neer te zetten de hele tuin kunt bewateren.

Maar er zijn meer tuinsproeiers

Zwenksproeiers zijn niet de enige tuinsproeiers. Zo heb je ook cirkelsproeiers, die een cirkel besproeien en flexibele watersproeier die zelfs in meerdere vormen kunnen sproeien. Een mooi voorbeeld van een flexibele tuinsproeier is de Hozelock Vortex. Deze kan in 8 sproeipatronen spuiten waaronder een cirkel, een halve cirkel, nevel, een rechthoek en veel meer.

De beste tuinsproeiers tegen de laagste prijs

Kijk voor al deze tuinsproeiers tegen scherpe prijzen bij de meer dan 300 aanbiedingen van tuinsproeiers.


Menu :