Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Schommelbank of schommelstoel voor buiten in de tuin

Schommelbank of schommelstoel voor buiten in de tuin

Een tip voor luieren in de tuin: Een schommelstoel of schommelbank. Schommelstoelen en schommelbanken behoren samen met de hangmat tot de meest relaxte tuinmeubelen voor in je tuin of op je terras.

Schommelbank buiten

In een schommelstoel of op een schommelbank kun je bij warm weer heerlijk loom wiegen terwijl je je ogen sluit of een boek leest.


Een briesje wind maakt het schommelgenot van een schommelstoel of schommelbank helemaal compleet.


Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van een schommelbank of schommelstoel in de tuin.

Schommelbank tuin

Schommelbanken kom je voor in de tuin kom je van deze twee het meest tegen. Een schommelbank is een schommelende constructies met een houten of stalen frame waarin je met meerdere mensen plaats kunt nemen.

Daarnaast heb je ook schommelstoelen voor in de tuin. Een schommelstoel voor buiten is een  éénpersoons loungestoel die je helemaal voor jezelf hebt. Het is een éénpersoons variant op de schommelbank.


Schommelstoel buiten

Steeds vaker schommelbanken van staal

Soms hebben de schommelbanken de vorm van een houten tuinbankje met een schommelconstructie, maar steeds vaker zijn het moderne tuinmeubelen van staal. Veel schommelbanken en schommelstoelen zijn voorzien van een zonnescherm aan de bovenkant. Luieren in een schommelstoel doe je meestal in de schaduw.

Al deze schommelbanken vind je tegen een lage prijs bij de bovenstaande aanbiedingen.Samenvatting:
Met een schommelbank of schommelstoel voor buiten kun je heerlijk relaxen in de tuin of op je terras. Hierboven vind je aanbiedingen van honderden schommelstoelen en schommelbanken voor buiten. 
Menu :