Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Design barbecues, stijlvol barbecueën

Design barbecues, stijlvol barbecueën

Barbecueën kun je op een barbecue van twee tientjes en zelfs op wat stenen met een rooster er op. Er zijn echter ook mensen die graag stijlvol willen barbecueën.


Voor deze mensen zijn er prachtige design barbecues. Dit zijn barbecues die ontworpen zijn door bekende designers en vaak op de markt worden gebracht door de producenten van design accessoires.

De beste design barbecues

Eva Solo en Heibi zijn bekende design merken die prachtige design barbecues maken. Het zijn bijzonder fraaie BBQ's om te zien die ook nog eens van uitstekende kwaliteit zijn.

Kijk hier voor aanbieders van design barbecues


Eva Solo Globe

Neem bijvoorbeeld de Eva Solo Globe houtskoolbarbecue. Dit is een kogelbarbecue van RVS en aluminium op poten. Je kunt de Eva Solo Globe gebruiken als grill, als oven en als tuinhaard. In deze BBQ is een thermometer geeintegreerd zodat je altijd op de juiste temperatuur je gerechten kunt bereiden.


Eva Solo tafelgrill

Andere mooie design barbecues van Eva Solo zijn de tafelgrills die gemaakt zijn van wit of zwart porselein. Binnenin deze porseleinen "emmer" bevindt zich een hittebestendige binnenschaal van roestvrij staal. Grappig is dat je de porseleinen emmer buiten het BBQ-seizoen als saladeschaal kunt gebruiken. Deze mooie tafelbarbecue, waarbij een houten onderstel wordt meegeleverd, heeft vele designprijzen gewonnen.

Heibi design barbecues

Een ander merk dat mooie design barbecues maakt is Heibi. Dit zijn vaak echte design buitenkeuken die vele mogelijkheden bieden.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor meer informatie en prijzen van al deze design barbecues.

Zie ook: Meer barbecue tips

Menu :