Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Bergingen voor tuin en terras

Bergingen voor tuin en terras

Met een berging in de tuin kun je heel makkelijk spullen netjes opslaan. Tuingereedschap, fietsen, tuinmeubelen, tuinkussens, speelgoed, in bergingen kun je alles kwijt.


Je hebt bergingen voor tuin en terras in verschillende formaten. Maar een goede tuinberging neemt nooit veel ruimte in en biedt je heel veel ruimte voor je spullen.

Het is handig als een berging grote schuifdeuren heeft want zo kun je makkelijk grote objecten zoals fietsen in de berging opslaan.De kreet klein van buiten groot van binnen gaat voor veel bergingen op. Het is verbluffend hoeveel spullen je niet kwijt kan in een eenvoudige berging.

Kijk hier voor de beste aanbieders van bergingen en kijk hier voor de aanbiedingen en informatie over bergingen en tuinhuisjes.

Bergingen heb je in verschillende vormen en materialen. Zo heb je metalen bergingen maar ook kunststof bergingen en houten bergingen. Ook de vormen kan sterk verschillen. Je hebt bergingen die er als een kast uitzien maar ook grotere varianten die de vorm van een tuinhuisje hebben.


Deze laatste categorie biedt veel meer ruimte voor al je spullen, maar zulke schuurtjes zijn ook meteen een stuk minder goedkoop dan de bergingen in kastvorm.

Grote fabrikanten van bergingen voor tuin en terras zijn Lifetime, Keter, Yardmaster en Outdoor Life.
Menu :