Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Vuurkorven. Tips, informatie, aanbiedingen

Vuurkorven. Tips, informatie, aanbiedingen

's avonds buiten zitten krijgt extra sfeer als je een vuurkorf gebruikt. Sfeer en warmte! Vuurkorven kunnen elk jaargetijde gebruikt worden.


Of het nu kerst is of een zwoele zomeravond, de vuurkorf kan aan, en geeft sfeer op het terras.

Beste vuurkorf kopen tegen de laagste prijzen

Een vuurkorf is een goedkope sfeermaker voor tuin en terras. Voor een paar tientjes koop je al een heel mooie moderne vuurkorf met een hittebestendige beschermlaag en een metalen onderplaat. Kijk maar bij de aanbiedingen van vuurkorven in onderstaand overzicht.

Overzicht alle vuurkorven

De mooiste, beste en voordeligste vuurkorven vind je in het overzicht met alle tuinkorven. Daar vind je alle goede vuurkorven, met al hun specificaties, laagste prijzen, foto's en andere informatie. Ook zijn er ervaringen van de gebruikers van de vuurkorven te lezen.

Wat kun je in een vuurkorf stoken?

In een vuurkorf kun je open haard hout stoken, maar ook sprokkelhout of open haard blokken. Aansteken van vuurkorven gaat het best met aanmaakblokjes of aanmaakhoutjes.

Vuurkorf als barbecue?

Een vuurkorf is geen barbecue. Je kunt er echter wel brood mee bakken door deze aan een stok bij het vuur te houden. Dit is erg populair bij kinderen, evenals het smelten van marshmallows (spekjes) boven het vuur. Door het gebruik van een braadrooster kun je eventueel ook vlees en andere gerechten boven het vuur bereiden. Het niet laten aanbranden vereist bij vuurkorven echter meer kunde dan het roosteren via een barbecue.

Open of gesloten vuurkorven

Voor dit soort bereidingen heb je natuurlijk wel een open vuurkorf nodig. Er zijn ook gesloten vuurkorven. Deze zijn veiliger dan open vuurkorven maar je mist daarbij wel de sfeer van het 'kampvuur'.

Tips m.b.t. de vuurkorf

- De vuurkorf blijft lang mooi als je hem na gebruik meteen reinigt.
- Laat de as echter wel afkoelen voor je deze in een vuilnisbak gooit.
- Je kunt de as (van hout) ook gewoon in de tuin gooien. Het is goede mest.
- In plaats van hou kun je ook open haard blokken gebruiken. Deze kosten bij de Action minder dan een euro en branden circa 2 uur.
- Door vuurkorven op een (metalen) plaat te plaatsen komt je terras niet onder de asresten.

Kijk bij de bovenstaande overzicht van alle vuurkorven, of bij de aanbevolen winkels op Beste Vuurkorf Kopen voor alle goede vuurkorven tegen de laagste prijs, en kies er de voor jou beste vuurkorf.


Onderwerpen:
Hier boven vind je alle goede vuurkorven. Van goedkope vuurkorf, tot een luxe vuurkorf tegen een lage prijs. Stook deze met hout of met een samengeperste openhaardblok die bij de action nog geen euro kost. Kies hierboven je beste vuurkorf uit een aanbod van circa 200 goede vuurkorven.


Menu :