Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Koop je loungeset in de winter

Koop je loungeset in de winter

De winter lijkt niet de meest logische periode om een loungeset of andere tuinmeubelen en tuinartikelen te kopen. Maar niets is minder waar.


In de winter prijzen de tuinwinkels hun loungesets, tuinmeubelen, tuingereedschap en andere tuinartikelen namelijk enorm af. Dit is het moment om die dure loungeset te kopen die je al zo lang wil!

Loungeset met korting

Kortingen van meer dan 30% zijn geen uitzondering. Op een loungeset van 1.400 euro scheelt dat al snel zo'n 500 euro, en op duurdere loungesets loopt de besparing nog verder op. Dat is geld waarvoor je nog veel meer leuks kunt kopen.

Ook andere tuinmeubels en tuinaccessoires zijn sterk afgeprijsd

Want niet alleen loungesets zijn in de winter sterk afgeprijsd, ook andere tuinmeubelen, parasols, partytenten, luxe barbecues en tuingereedschap zijn enorm afgeprijsd buiten het tuinseizoen.

Waarom nu niet vast kopen?
De meeste van deze spullen zijn makkelijk op te slaan tot de zomer weer begint, en een goede loungeset kun je in de winter gewoon buiten laten staan. Koop deze daarom als het moment daar is!

Hier vind je een overzicht acties online tuinwinkels met hoge kortingen op loungesets, tuinmeubelen en andere tuinartikelen.
Menu :