Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Terraspotten - Bloemen en planten in bakken en potten

Terraspotten - Bloemen en planten in bakken en potten

Niet iedereen heeft heel veel tijd om te tuinieren. Daarom zijn vele Nederlandse tuinen bestraat of betegeld. Maar ook lang niet iedereen zit in de zomer te wachten op een kale "stenen tuin".


Daarom worden deze tuinen en terrassen in de zomer opgevrolijkt met terraspotten met bloeiende planten en bloemen. Hier informatie over de leukste terraspotten.

Veel keuze uit terraspotten

De variatie aan terraspotten is enorm. Je hebt bijvoorbeeld de traditionele terraspotten die er uit zien als een grote bloempot, maar je hebt ook schaalvormige terraspotten die bijzonder sierlijk staan op een terras in in het gras. Heel populair zijn de hoge terraspotten. Deze kunnen zo hoog zijn dat ze een vaasvorm krijgen. Deze potten staan bijzonder sierlijk op een terras.


Rieten manden voor planten

Ook populair zijn de rieten manden waarin planten en bloemen gezet kunnen worden. Deze plantenmanden zijn niet altijd van echt riet gemaakt maar vaak ook van het materiaal waarvan ze ook loungesets maken. Dit materiaal is veel meer weerbestendig dan natuurlijke materialen als riet.


Balkonbakken

Voor balkons zijn er langwerpige balkonbakken die ook heel goed in een tuin te gebruiken zijn. Deze bakken staan ook prachtig aan de schutting of tegen een muur.


Aanbiedingen van terraspotten

Meer informatie en voordelige terraspotten vind je in het overzicht van aanbiedingen van terraspotten en plantenbakken.


Onderwerp:
Terraspotten en plantenbakken op het terras zijn erg handig. Door je bloemen en planten in een bak of pot te zetten kun je de bloemen en planten makkelijk verplaatsen (en eventueel in veiligheid brengen bij koud weer). Zo kun je makkelijk je terras naar het gelang van het seizoen herinrichten.
Menu :