Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Garden Impressions loungesets en andere tuinmeubelen

Garden Impressions loungesets en andere tuinmeubelen

Garden Impressions is een grote aanbieder van onder andere loungesets, tuinsets en andere tuinmeubelen. Het is een kwaliteitsmerk dat ondermeer tuinsets maakt die jarenlang mooi blijven.


Het Nederlandse Garden Impressions is uitgegroeid tot het grootste merk tuinmeubelen van Europa. Alle Garden Impressions tuinmeubelen zijn van zeer hoge kwaliteit maar ook heel scherp geprijsd. Een ideale combi!

Garden Impressions maakt alle soorten tuinmeubelen. Van mooie loungesets tot makkelijk op te zetten partytenten, van parasols die een heel terras tegen de zon kunnen beschermen tot sfeervolle houten tuinsetjes.

Kijk bij de aanbiedingen van alles van Garden Impressions om te zien wat deze fabrikant allemaal voor moois maakt. en koop al deze tuinmeubelen en benodigdheden tegen een lage prijs.

Of kijk bij de beste online winkels die tuinmeubelen verkopen. voor meer aanbieders van Garden Impressions tuinmeubelen.

Tuinmeubel stijlen

Garden Impressions maakt tuinsets en andere tuinmeubelen in tal van stijlen. Zowel modern en strak als klassiek en landelijk. Ze maken houten tuinmeubelen maar ook loungesets van innovatieve materialen als textilene of texfiber. Dit zijn sterke materialen die weerbestendig zijn, licht van gewicht, kleurvast en makkelijk schoon te maken. Veel Garden Impressions tuinmeubelen hebben een licht aluminium frame dat zeer sterk is en niet roest. Tuinmeubelen dus die je zonder zorg in weer en wind, en in zomer en winter, buiten kunt laten staan.Maar Garden Impressions maakt niet alleen goede tuinsets. de Nederlandse tuinmeubelgigant maakt ook geweldige parasols en partytenten. Ook voor schommelbanken, hangmatten, ligbedden en parasolvoeten van de beste kwaliteit kun je bij Garden Impressions terecht.

Menu :