Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » De beste elektrische grasmaaiers met accu

De beste elektrische grasmaaiers met accu

Elektrische grasmaaiers zijn erg makkelijk in het gebruik. Alleen dat geknoei met die kabel altijd! Een oplossing daarvoor is een elektrische grasmaaier met een accu. Elektrisch maaien zonder snoer!


Merken als Wolf en Gardena hebben heel mooie elektrische grasmaaiers met accu in het assortiment. Wij kijken hier naar de mogelijkheden van deze handige maaimachines.

Steeds meer accu grasmaaiers

Het aantal grasmaaiers met accu in de winkels neemt snel toe. Het is dan ook best handig, zo'n elektrische grasmaaier zonder snoer. Bekende fabrikanten van grasmaaiers zoals Bosch, Wolf-Garten, Flymo, Black & Decker, Maikita, Einhell en Gardena hebben ze allemaal in hun collectie. Kijk maar bij de aanbiedingen van alle accu grasmaaiers. Daar vind je al deze elektrische grasmaaiers met accu, hun prijzen, specificaties en ervaringen van gebruikers.

Gardena Powermax Li

De Gardena Powermax Li serie bestaat uit maaimachines die voorzien zijn van een krachtige oplaadbare lithium ion accu. Je kunt deze elektrische grasmaaimachines met accu gebruiken met een opvangbak voor het gras of als mulcher. Mulcher betekent dat de grasresten heel klein worden versnipperd en gelijkmatig over het gazon worden uitgesproeid. Zo doet het afgemaaide gras dienst als mest voor het gras.


De gewenste maaihoogte van de Gardena Powermax grasmaaier met accu kan makkelijk in vijf stappen worden ingesteld. De accu kan in alle gevallen worden opgeladen, zonder dat de instellingen van deze elektrische grasmaaimachine verloren gaan.

Tip: Op Beste Grasmaaier Kopen vind je de aanbiedingen van deze en andere grasmaaiers bij de beste en goedkoopste aanbieders. Ook is daar de grasmaaier top 10 en een keuzehulp te vinden.

Wolf Li-Ion Power accumaaier

Maar er zijn meer goede elektrische grasmaaiers met accu. Zo heeft Wolf de Li-Ion Power grasmaaimachine. Een krachtige maar stille elektrische grasmaaier die ook zonder stroomdraad is te gebruiken. Deze accumaaier kan op één acculading wel 250 vierkante meter gras maaien zonder dat deze tussendoor moet worden opgeladen. Moet je nog grotere oppervlakten maaien, dan is het goed te weten dat de Wolf Li-Ion Power elektrische grasmaaier met accu beschikt over een systeem om accu's te verwisselen. Zo kun je zo goed als onbeperkt draadloos maaien.


De Wolf Li-Ion Power grasmaaier is niet alleen zuinig, krachtig en stil maar ook onderhoudsvrij en verzorgingsvrij.

Meer informatie over deze Wolf elektrische grasmaaiers met accu vind je eveneens bij de beste winkels om grasmaaiers en ander tuingereedschap te kopen op het bovengenoemde Beste Grasmaaier Kopen.

Zie ook: Alle tips en informatie grasmaaiers
Menu :