Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinpaviljoen of partytent

Tuinpaviljoen of partytent

Een tuinpaviljoen is een permanente variant op de partytent. Je kunt een tuinpaviljoen het gehele jaar buiten laten staan. Vaak zijn ze gemaakt van aluminium met een polyester doek.
Hoewel dat doek waterafstotend en vuilafstotend blijft deze mooier als je hem in de winter binnenhaalt. Het frame kan je eventueel wel in de winter probleemloos buiten laten staan, maar afbreken en opbouwen kost weinig tijd en de meeste tuinpaviljoens zijn compact en makkelijk op te slaan.


Kijk hier voor aanbiedingen van goede tuinpaviljoens en partytenten


Tuinpaviljoen met muskietennetten

In dit overzicht van tuinpaviljoens vind je ook tuinpaviljoens met muskietennetten aan elk van de vier kanten. Dit is vooral ideaal als je het paviljoen 's avonds gebruikt. Je kan het paviljoen dan voor muggen afsluiten. Overdag misstaan de gedrapeerde muskietennetten ook absoluut niet. Integendeel, deze geven het tuinpaviljoen juist een sfeervol exotisch tintje.

Tuinpaviljoens en partytenten

Het verschil tussen een tuinpaviljoen en een partytent is niet altijd even duidelijk. Simpel gezegd plaats je een partytent voor een enkele dag, bijvoorbeeld een feest of een barbecue, en kun je een tuinpaviljoen voor langere tijd of zelfs continue laten staan.


In het hier boven genoemde overzicht hebben we zowel de partytenten als de tuinpaviljoens opgenomen. Voor ieder wat wils!
Menu :