Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Online graszoden bestellen

Online graszoden bestellen

De snelste en makkelijkste manier om je tuin te voorzien van een mooi strak gazon is via graszoden. Met graszoden hoef je niet te wachten of zaadjes willen uitkomen en of het gras wil groeien. met graszoden heb je meteen een mooi grastapijt in je tuin liggen.


En graszoden zijn helemaal niet duur. Voor 1,49 per vierkante meter koop je al op internet graszoden van hoge kwaliteit. De prijs per meter neemt af naarmate je meer besteld.

Hier koop je goedkoop online graszoden

Wil je graszoden van de beste kwaliteit voor heel weinig geld kijk dan bij de beste online aanbieders van graszoden. Voor 1,49 per vierkante meter koop je daar al sterke en mooie graszoden.

Speelgras

Voor de genoemde prijs krijg je graszoden van speelgras. en dat is niet verkeerd. Speelgras (het is maar een term) is de meest gebruikte soort gras in tuinen. Speelgras is erg sterk maar ziet er ook mooi uit. Zoals de naam al aangeeft kun je op speelgras met een gerust hart een kudde spelende kinderen loslaten. Ook kan speelgras erg goed tegen droogte. Ook voor mensen zonder kinderen, maar wel met een tuin, is speelgras dus een prima soort gras. Speelgras vraagt het minste zorg en onderhoud.

Schaduwgras

Ook schaduwgras is een naam die aangeeft wat je kunt verwachten. Schaduwgras groeit goed op plaatsen waar het nauwelijks zon krijgt. Op plaatsen waar andere grassoorten moeite hebben te overleven wordt schaduwgras aanbevolen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, schaduwgras is per graszode een dubbeltje duurder dan speelgras.


Premium graszoden

Premium graszoden zijn wat luxere graszoden. Speelgras en schaduwgras zijn kwalitatief niet minder dan premium gras maar premium graszoden vergen minder onderhoud. Gemiddeld kun je volstaan met 40% minder maaien. En dat is dan ook wel weer fijn.

Veel meer informatie over soorten gras en de prijzen van graszoden vind je bij de bovenstaande beste online aanbieders van graszoden.


Menu :