Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Tuinschilderijen: Heel sfeervol

Tuinschilderijen: Heel sfeervol


Met een tuinschilderij (ook wel tuindoek of tuinposter genoemd) kun je een kale schutting of muur op een heel eenvoudige manier een complete metamorfose geven. En tuinschilderijen zijn er in tal van sferen en stijlen.


Kies echter wel voor een tuinschilderij van goede kwaliteit. Bij gespecialiseerde websites koop je tuindoeken die bestand zijn tegen zonlicht en regen. Bevestigingsringen in de hoeken en spanelastieken zorgen ervoor dat het tuinschilderij strak tegen de schutting of muur wordt gespannen. Dit is nodig voor een optimaal effect.

Kijk hier voor voorbeelden van tuinschilderijen

Als je wilt zien wat er allemaal te koop is aan echt goede tuinschilderijen en wat deze kosten, kijk dan bij de beste aanbieders van tuinposters en tuinschilderijen.

Effect van een tuinschilderij

Tuinschilderijen geven een tuin of terras meer kleur en je kunt er ook mooie effecten mee bereiken, Iedereen kent wel de schuttingdoeken die het idee geven dat je door een gat in de schutting naar een prachtig landschap kijkt. Tuinschilderijen kunnen reproducties van schilderijen zijn, maar ook foto's. Het is zelfs mogelijk je eigen foto, tekening of schilderij op een tuindoek te laten afdrukken.

Tuinschilderijen kom je steeds vaker voor in de Nederlandse tuinen en dat is niet verwonderlijk. Het zijn kleurige sfeermakers die niet alleen in ieder tuinontwerp in te passen zijn, maar die ook het hele jaar de tuin kunnen blijven opvrolijken. Tenminste als je kiest voor een goed tuinschilderij van één van de bovengenoemde aanbieders.

Kijk bij de bovengenoemde beste aanbieders voor voorbeelden en prijzen van een tuinschilderij.
Menu :