Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Schaduw in de tuin met een tuin-paviljoen

Schaduw in de tuin met een tuin-paviljoen

Creëer een heerlijke schaduwplek in de tuin met een tuin-paviljoen. Een paviljoen is een overkapping voor het terras of in de tuin die aan alle kanten open is.


Je zit dus heerlijk in de buitenlucht maar een doek aan de bovenkant van het paviljoen beschermt je tegen de zon. Via een katrol kan het doek worden geopend en gesloten.

Hillhout maakt deze Coolfit paviljoens. Er zijn Coolfit tuin-paviljoens met een doek in de kleur antraciet, en er zijn Hillhout Coolfit paviljoens met een zandkleurig doek.

Deze tuin-paviljoens zijn onder andere te koop via TuinGoedkoop.


Basis van het tuin-paviljoen zijn gelamineerde balken. Deze zijn laag op laag watervast verlijmd. Doot deze techniek wordt kromtrekken en scheuren van het hout tot eem minimum beperkt. Het tuin-paviljoen is drie meter bij drie meter groot, en biedt dus genoeg ruimte om er een tuinmeubelset onder te plaatsen.

Zo creëer je een heerlijk schaduwterras in je tuin, maar je kunt ook in de zon zitten. Via een katrol kun je het doek van Hillhout Coolfit paviljoens namelijk open en dicht draaien. Zo kies je zelf of je in de zon of in de schaduw wilt zitten.
Menu :