Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Planten laten klimmen met een plantenrek

Planten laten klimmen met een plantenrek

Klimplanten weten zich vaak uitstekend een weg te vinden via de muur, maar soms wil je ze een bepaalde richting op leiden. Dan is een plantenrek een ideale oplossing. Je geeft zo de klimplant de vorm van je keuze.


Ook kan een plantenrek heel decoratief staan. Denk bijvoorbeeld aan rekken voor klimrozen. Hiermee kun je prachtige vormen maken.

Online een plantenrek kopen

Kijk bij de aanbiedingen van plantenrekken wat er momenteel allemaal voor weinig geld aan plantenrekken te koop is.  Dit overzicht bevat alle soorten plantenrekken, dus ook plantenrekken voor binnen, plantentrappen (rekken met meerdere niveaus) en plantenladders. Loop door het overzicht heen voor het plantenrek dat jij zoekt.

Veel verschillende materialen

Je hebt plantenrekken die gemaakt zijn van tal van materialen. Je hebt gietijzeren plantenrekken, houten plantenrekken en metalen plantenrekken, maar ook klimrekken van bamboe.

Het is belangrijk dat een plantenrek weerbestendig en sterk is, want hij heeft heel wat te verduren. Niet alleen door weer en wind, maar ook door wurgende klimplanten die soms veel druk op het rek uitoefenen. Bij de aanbiedingen hier boven vind je allemaal plantenrekken van goede kwaliteit.


De meeste plantenrekken zorgen voor een mooie groene muur, maar er zijn ook klimrekken voor planten die de klimplanten een V-vorm of andere sierlijke vorm geven. Een heel speciale vorm is het regenpijp klimrek. Dit plantenrek zorgt er voor dat een klimplant heel mooi langs de regenpijp omhoog klimt zonder dat deze de regenpijp beschadigd.

Kijk bij de beste online tuinwinkels voor meer plantenrekken tegen lage prijzen.


Onderwerpen:
Plantenrek, klimplanten,plantenrekken, klimroos.
Menu :