Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Ligstoelen voor tuin en terras

Ligstoelen voor tuin en terras

Ligbedden voor in de tuin worden steeds populairder. En dan hebben we het niet over de ouderwetse harde opvouwbare ligbedden van stof en staal, maar over de moderne aluminium ligbedden die weerbestendig zijn en waarvan er veel ook zonder kussens heerlijk liggen.


Je hebt deze moderne ligbedden voor in de tuin of op het terras in verschillende vormen. Zo zijn er liggenbedden die je kunt verrijden en je hebt opvouwbare ligbedden die je makkelijk kunt opbergen.

Waar koop je goedkoop deze mooie ligstoelen?

Ben je op zoek naar mooie ligbedden voor in de tuin of op het terras tegen een betaalbare prijs? Kijk dan bij de beste winkels om tuinmeubelen te kopen voor goede ligbedden voor weinig geld.

Of kijk in het overzicht aanbiedingen alle ligstoelen voor alle ligstoelen tegen de laagste prijs. Met alle specificaties en andere gegevens die nodig zijn om de voor jou beste ligstoel te kiezen.

Weerbestendig. Het hele jaar buiten.

Door het toepassen van materialen als aluminium en gespoten polypropyleen zijn de ligbedden weersbestendig. Je kunt ze zelfs in de winter gewoon buiten laten staan. In veel gevallen is dat geen overbodige luxe, want veel van de ligbedden voor in de tuin zijn behoorlijk groot. Ook zijn ze lang niet altijd opvouwbaar. Als je ze laat staan is dat laatste geen enkele probleem.

Ligstoel met wieltjes

Om de ligbedden makkelijk verplaatsbaar te maken zijn sommige ligbedden voor in de tuin of terras voorzien van wielen. Zo hoef je niet met de poten over de grond te slepen als je ze verplaatst. Voor het gewicht heb je de wielen niet nodig. Moderne ligbedden voor terras en tuin zijn bijzonder ligt en daardoor makkelijk te tillen.


Ligstoelen in vele stijlen

Qua design. materialen, stijl en uitstraling heb je bij ligbedden voor tuin en terras veel keuze. Er zijn er in wicker-look (ideaal voor bij een lounge-set), met textileen doek en met armleuningen van teak. Voor ieders smaak is er wel een mooi ligbed te vinden.

Kijk bij de aanbiedingen van de tuinmeubelwinkels hierboven voor meer informatie en prijzen.
Menu :