Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Een prachtig lichtspel met vijververlichting

Een prachtig lichtspel met vijververlichting

Als je een vijver in de tuin hebt is het zonde als je er alleen overdag van kunt genieten. Door vijververlichting in de vijver aan te brengen kun je in het donker een prachtig lichtschouwspel maken.


Door het toepassen van LED-verlichting zijn er tegenwoordig allemaal prachtige mogelijkheden voor vijververlichting die heel makkelijk zijn te installeren. Bovendien is LED-verlichting zeer zuinig en dus goedkoop in het gebruik.


Kijk voor aanbiedingen van vijververlichting bij de beste online winkels met vijver artikelen.

Vijververlichting onder water en boven water

LED verlichting voor de vijver kun je op verschillende manieren toepassen. Je hebt vijververlichting als afbakening van de vijverrand maar ook onderwaterverlichting. Ook is er vijververlichting om een beekloop of waterval uit te lichten. Natuurlijk zijn er ook combinaties mogelijk. Met vijververlichting kun je je creatief helemaal uitleven.


Drijvende lichtbol in de vijver

Een andere toepassing van LED vijververlichting is een drijvende lichtbol. Deze kun je zonder installatie op iedere plek in de vijver plaatsen. Je hoeft alleen de stroomtoevoer te regelen. De  Velda Nymphea vijververlichting is vergelijkbaar, maar deze drijvende waterverlichting heeft de vorm van een waterlelie, wat een romantische sfeer geeft.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van de verschillende vormen van vijververlichting en wat dat kost. Kijk dan bij de bovengenoemde winkels voor voordelige vijververlichting.
Menu :