Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tips: Ligbedden kopen

Tips: Ligbedden kopen

Een loungeset staat natuurlijk mooi in je tuin, maar om echt ontspannen in de tuin te liggen gaat er niets boven een echt ligbed in de tuin.


Gelukkig zijn er tegenwoordig heel mooie ligbedden voor in de tuin te koop die uitstekend passen bij een loungeset andere tuinset.

Deze ligbedden kun je voordelig vinden bij de online winkels in het overzicht beste winkels om tuinmeubelen te kopen.

Je hebt verschillende soorten mooie ligbedden. Ten eerste heb je antraciet ligbedden die deel uit lijken te maken van een loungeset. Deze staan natuurlijk prachtig bij een bijpassende loungeset. Rosedale is een fabrikant die dit soort loungebedden maakt.Dan heb je de aluminium ligbedden. Dit zijn lichtgewicht bedden voor in de tuin. Een goed aluminium ligbed is kleurecht en makkelijk te reinigen. Wat ook belangrijk is, is dat het ligbed te verstellen is zodat je zelf de meest comfortabele houding kunt kiezen. Deze ligbedden zijn er ook met wieltjes zodat ze heel makkelijk te verplaatsen zijn.

Sommige aluminium ligbedden beschikken over pootjes die inklapbaar zijn. Ondermeer Sierra maakt deze ligbedden die met hun weggeklapte poten makkelijker op te bergen zijn.
Menu :