Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tips: Ligbedden kiezen en kopen

Tips: Ligbedden kiezen en kopen

Een loungeset staat natuurlijk mooi in je tuin, maar om echt ontspannen in de tuin te liggen gaat er niets boven een echt ligbed in de tuin.


Gelukkig zijn er tegenwoordig heel mooie ligbedden voor in de tuin te koop die uitstekend passen bij een loungeset andere tuinset. Of kies voor een comfortabel los ligbed. Er is heel veel keuze uit ligbedden in vele stijlen.

Kies je beste ligbed

Deze ligbedden kun je voordelig vinden in het overzicht aanbiedingen alle ligbedden. Meer dan 600 ligbedden in alle soorten en stijlen zijn daar tegen een aantrekkelijke prijs te vinden.

Om je een weg te vinden in deze enorme hoeveelheid ligbedden kun je deze op tal van manieren selecteren in het bovenstaande overzicht. Op prijs bijvoorbeeld, maar ook op materiaal (bijvoorbeeld wicker, aluminium, heel veel soorten hout en kunststof), op kleur en op merk.

Ook kun je op gewenste opties selecteren zoals verrijdbare ligbedden, weerbestendige ligbedden en ligbedden met een verstelbare rugleuning.

Vele soorten ligbedden

Je hebt verschillende soorten mooie ligbedden. Ten eerste heb je antraciet en wicker ligbedden die deel uit lijken te maken van een loungeset. Deze staan natuurlijk prachtig bij een bijpassende loungeset. Rosedale is een fabrikant die dit soort loungebedden maakt.Dan heb je de aluminium ligbedden. Dit zijn lichtgewicht bedden voor in de tuin. Een goed aluminium ligbed is kleurecht en makkelijk te reinigen. Wat ook belangrijk is, is dat het ligbed te verstellen is zodat je zelf de meest comfortabele houding kunt kiezen. Deze ligbedden zijn er ook met wieltjes zodat ze heel makkelijk te verplaatsen zijn.

Sommige aluminium ligbedden beschikken over pootjes die inklapbaar zijn. Ondermeer Sierra maakt deze ligbedden die met hun weggeklapte poten makkelijker op te bergen zijn.

In het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van ligbedden vind je al deze ligbedden tegen een lage prijs. Je kunt ze naar eigen wens selecteren en reviews en gebruikerservaringen lezen.

Zie ook

Menu :