Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Betonnen barbecues. Sfeervolle buitenhaard en barbecue in één

Betonnen barbecues. Sfeervolle buitenhaard en barbecue in één

Heel sfeervol in je tuin is een betonnen barbecue. Zo'n mooie buitenkeuken kun je niet alleen als BBQ gebruiken, maar je kunt hem ook als tuinhaard inzetten.


Je stookt er namelijk net zo makkelijk hout in als houtskool en briketten. Na een heerlijk barbecue gooi je er gewoon wat houtblokken op voor een sfeervol haardvuur.

Palazzetti terrashaarden

Heel mooie betonnen barbecues worden gemaakt door het merk Palazzetti. Deze zijn zowel als barbecue als haard te gebruiken. Het zijn niet alleen mooie maar ook veelzijdige barbecues die dan ook veel benamingen hebben. Dit soort haarden wordt tuinhaard of terrashaard genoemd, maar ook betonnen barbecue of barbecue-haard.

Buitenhaard als barbecue

Een goede betonnen barbecue beschikt over een eigen schoorsteen die niet alleen de rook goed van het terras weghoudt, maar die er ook decoratief heel mooi uitziet. Verder beschikt zo'n terrashaard meestal over een opslagruimte voor hout en briketten.


Mooie tuindecoratie

Een betonnen barbecue / tuinhaard is een leuke functionele decoratie voor in je tuin waarvan je bijna het hele jaar plezier van kan hebben. Het is een barbecue, buitenhaard en vuurkorf in één. Het is heerlijk om voor deze haard te zitten om in de vlammen te kijken of om gezellig wat eten te bereiden.

Beste buitenhaard kopen

Meer informatie en prijzen vind je bij de beste winkels om een barbecue te kopen. Al deze winkels bieden ook goede buitenhaarden aan voor weinig geld.

Zie ook: Meer barbecue tips
Menu :