Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Led buitenverlichting

Led buitenverlichting

Led verlichting gebruikt aanmerkelijk minder stroom dan normale tuinverlichting. Dat maakt led verlichting zeer geschikt voor gebruik in de tuin en op het terras en balkon.


Buitenverlichting brandt immers vele uren, en led-verlichting is zeer zuinig in het gebruik. De meeste buitenverlichting die je tegenwoordig koopt is daarom voorzien van led-lampen.


Energiezuinige tuinverlichting

Op die manier verdien je de aanschaf van led verlichting snel terug. Vooral als je de verlichting iedere nacht enkele uren laat branden. Maar dat is precies waarvoor je buitenverlichting vaak aanbrengt.

Zeer lange levensduur

Een led lamp verbruikt 90% minder stroom dan een gewone lamp. En een led lamp kan wel tien jaar meegaan. Het is dan zelfs zonder uitgebreide berekeningen duidelijk dat het verlichten via led verlichting vele malen goedkoper is dan via conventionele tuinverlichting. Reken het zelf maar uit als je  niet overtuigd bent.

De hele nacht een verlichte tuin

Led tuinverlichting kun je zonder schuldgevoel de hele nacht laten branden. Wel zo inbraakveilig, en het is natuurlijk heel mooi als je tuin mooi uitgelicht is.

Beste tuinverlichting kopen

Heel goede led buitenverlichting koop je goedkoop online bij de winkels genoemd in het overzicht van beste winkels op Beste Tuinverlichting Kopen.
Menu :