Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Sneeuwschuivers en sneeuwscheppen

Sneeuwschuivers en sneeuwscheppen

Er gaat een koude sneeuwrijke winter aankomen. Haal de sneeuwschuiver / sneeuwschep dus maar vast in huis (of in de schuur).


Hier kijken we naar enkele goede sneeuwschuivers waarmee je je straatje in een mum van tijd sneeuwvrij hebt. Het gaat om stevige sneeuwscheppen van aluminium of kunststof die je ook al sneeuwschuiver kunt gebruiken.


Gardena combisysteem sneeuwschuiver

Beschik je over een Gardena steel voor bijvoorbeeld je hark, bezem of ander tuingereedschap, dan kun je deze ook voor je sneeuwschuiver gebruiken. Gardena levert mooie sneeuwschuivers van de bekende hoge Gardena-kwaliteit. Het zijn geweldig goede sneeuwschuivers met een aluminium profielstrip en hoge zijranden. Gardena geeft er 25 jaar garantie op. Ze zijn er met een breedte van 40 en 50 centimeter.


Wolf sneeuwschep

Een andere aanrader zijn de sneeuwscheppen / sneeuwschuivers van Wolf. In tegenstelling tot die van Gardena hebben deze een eigen steel. Deze steel (120 cm) is van stevig aluminium zodat je flink kracht kunt zetten zonder dat de steel het begeeft. Wolf levert de sneeuwschep in versies van kunststof en aluminium. Beide zijn bestand tegen strooizout en zeer lage temperaturen. Ze zijn licht van gewicht en goed stabiel. De schepbreedte varieert van 42 tot 45 centimeter.

Kijk voor meer informatie in het eerder genoemde overzicht met aanbiedingen van deze sneeuwscheppen / sneeuwschuivers.
Menu :