Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Beschermhoes tuinmeubelen

Beschermhoes tuinmeubelen

Als tuinmeubelen in de winter buiten blijven staan is er kans dat deze verweren of in het geval van houten tuinmeubelen zelfs gaan rotten. Bescherming van je kostbare tuinmeubelen is dus belangrijk.


Gelukkig zijn er goede universele beschermhoezen. Het enige dat je hoeft te doen is een beschermhoes van de juiste maat te selecteren.

Deze beschermhoezen zijn gemaakt voor tuintafels, tuinstoelen en loungesets. Maar je kunt ze in principe ook voor andere voorwerpen gebruiken, mits hun formaat niet groter is dan de betreffende beschermhoes.

Waar koop je beschermhoezen tuinmeubels?

Kijk bij de Beste Online Tuinwinkels om een idee te krijgen van wat er allemaal te koop is aan beschermhoezen voor tuinmeubelen. Met name Garden Gallery heeft een mooi, groot en betaalbaar aanbod aan beschermhoezen. Ook kun je een kijkje nemen bij de aanbiedingen van beschermhoezen voor voordelige beschermhoezen voor tuinmeubels bij de belangrijkste online tuinwinkels.

Beschermhoezen voor parasols

Je vindt daar ook beschermhoezen voor parasols. Dit zijn universele beschermhoezen die bij iedere parasol gebruikt kunnen worden. Voor de populaire free-arm parasol is er een aparte universele hoes te vinden. Deze parasol, waarbij de standaard aan de zijkant van de parasol staat in plaats van er onder, heeft namelijk een bredere beschermhoes nodig dan een gewone parasol met de steel in het midden.
Menu :