Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Voordelige regendichte tuinkast

Voordelige regendichte tuinkast


Te weinig ruimte in de schuur? Of geen goede opslagruimte? Met een regen-waterdichte opbergkast die je buiten kunt plaatsen.


Al je spullen veilig in een tuinkast

We hebben hier een voorbeeld van zo'n tuikast. Ketler levert bovenstaande praktische tuinkast om al je tuinspullen zoals gereedschap, kussens en speelgoed in op te bergen. Deze regenbestendige opbergkast van kunststof is voorzien van een UV stabilisator en een dak met overschot. De tuinkast is met zijn buitenmaten van 70 x 50 x 152.5 cm (bxdxh) makkelijk op een terras of balkon te plaatsen.

De tuinkast beschikt over een plank die op verschillende hoogtes verstelbaar is. Als je deze plank hoog in de kast bevestigd kun je er nog makkelijk spullen op kwijt terwijl je onderin je steelgereedschap als bezem, hark en schop kunt opbergen.

Alle goede tuinkasten en schuurtjes

Kijk bij de winkels uit het overzicht beste bergingen en huishuisjes om te zien wat er allemaal aan tuinkasten te koop is en wat deze kosten. Je vind hier honderden goede tuinhuisjes, schuurtjes en tuinkasten waarin je je kostbare tuingereedschap, tuinmeubelen, buitenspeelgoed en tuinbenodigdheden droog kunt opslaan.
Menu :