Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Tuinposter, tuindoek, schuttingdoek, tuinschilderij

Tuinposter, tuindoek, schuttingdoek, tuinschilderij

Tuinposter, tuindoek, schuttingdoek, tuinschilderij, het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde product. Een foto of schilderij dat je niet binnen maar buiten op je terras, balkon of tuin hangt.

Foto: Tuindoek

Deze tuinposters zijn regen-, weer- en winterbestendig. Je kunt ze als standaardposter kopen maar ook van een eigen foto een tuindoek laten maken.

Effecten met een tuinposter

Zo'n tuinposter toont natuurlijk heel anders dan een kale muur, maar je kunt met zo'n tuindoek ook veel effecten bereiken. Ze geven de tuin niet alleen meer kleur maar eventueel ook meer diepte. Sommige tuindoeken wekken de indruk dat je door een raam in de muur of schutting kijkt. En achter dat raam kan zich dan een prachtig natuurlandschap of een tropisch strand bevinden. Voor een thematisch opgezette tuin is een tuinposter dan ook een echte sfeerbepaler.

Waar vind je de beste tuindoeken?

Een goede aanbieder van tuindoeken levert kwaliteit. Kijk hier voor de beste aanbieders.

De foto's worden bij Tuinposter bijvoorbeeld heel scherp en met levensechte kleuren afgedrukt op bisonyl tuindoek. Dit tuindoek is bestand tegen water en zonlicht. Er wordt bij de tuinposter verder gebruik gemaakt van bevestigingsringen in de hoeken en van spanelastieken.


Mogelijkheden en prijzen tuinposters

Je kunt een keuze maken uit duizenden standaard tuinposters of van je eigen foto een tuindoek laten maken. Kijk bij de bovengenoemde beste aanbieders voor de mogelijkheden en de prijzen.
Menu :