Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Mollenverjager: Mollen verjagen met solar geluid

Mollenverjager: Mollen verjagen met solar geluid

Wil je van de mol (of mollen) in je tuin af, maar wil je het beestje niet pletten in een ouderwetse mollenval, dan is de solar mollenverjager iets voor je.


Deze molvriendelijke mollen bestrijding werkt met geluid. Dat geluid is onaangenaam voor een mol, maar een stuk minder onaangenaam dan een klem in zijn mollen-nekkie.

Jaagt de mollen minimaal 10 meter weg

De Nortene solar mollenverjager werkt met ultra sonic geluid. Een voor de mol vervelend geluid dat voor de mens niet te horen is (hetzelfde principe als het hondenfluitje). Het bereik van dit molvriendelijke apparaatje (al zal de mol daar anders over denken) is 10 meter. De mol zal zich uit de voeten maken tot buiten die 10 meter. Arme buren ;-)

Duurder maar diervriendelijk

De solar mollenverjager is wel een stukje duurder dan een ouderwetse klem, maar niet iedereen wil zo'n mollenkiller in zijn tuin hebben staan. De Nortene solar mollenverjager is een mooi molvriendelijk alternatief. Zoals de naam al aangeeft werkt het apparaatje op zonne-energie (solar) dus is makkelijk in iedere tuin te plaatsen.

Veel keuze uit mollenverjagers

Dit is maar één voorbeeld van een mollenverjager. Ook andere fabrikanten maken mollenverjagers p zonne-energie. Hieronder vind je ze allemaal.

Menu :