Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Wicker tuinsets van Blokker

Wicker tuinsets van Blokker

Blokker is één van de grootste aanbieder van wicker tuinsets. Hier hebben we een overzicht van al hun wicker tuinmeubelen. Deze worden door Blokker zeer voordelig aangeboden.


Wicker tuinsets van Blokker zijn het best via internet te kopen. De prijzen zijn laag en het assortiment is veel groter dan in de gemiddelde winkel.

Er zijn namelijk vele honderden verschillende tuinsets te koop in de webshop van Blokker. Dat is natuurlijk veel meer dan in welk filiaal dan ook. Dat komt omdat Blokker de tuinsets online samen met een aantal grote online partners aanbiedt. Ook zijn de online prijzen van tuinsets en andere tuinmeubels via de Blokker webshop veel interessanter.

Wat is wicker?

Wicker is een weerbestendig kunststof vlechtwerk. Dit vlechtwerk is aangebracht op een stevig maar licht frame van aluminium. Wicker is duurzaam, bestand tegen weer en wind en onderhoudsvrij. Je kunt deze meubelen binnen en buiten gebruiken. Ze in de winter buiten laten staan is geen enkel probleem.

Wicker ziet er ook mooi uit. Modern, maar ook met een natuurlijke uitstraling. Je ziet het aan wicker echt niet af dat het een kunststof is.

Wicker tuinsets

Blokker levert de wicker tuinsets met alle soorten tuintafels. Dat kan een kleine bijzettafel zijn, maar ook een grote houten tuintafel. Kussens voor de wicker tuinstoelen en tuinbank worden meegeleverd.

Kijk in het overzicht hierboven voor de vele mogelijkheden die Blokker biedt.
Menu :