Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » De beste tuinharken

De beste tuinharken


Er is veel verschil tussen een tuinhark en een tuinhark. Je hebt vele soorten tuinharken, van een simpele goedkope bladhark, tot harken met een verstelbare breedte en heel specifieke gazonharken en bladharken.

De beste tuinharken online kopen

Hieronder vind je een overzicht met meer dan 250 harken in alle soorten en maten. Via de selectiemogelijkheden kun je snel een makkelijk de voor jou beste tuinhark tegen de laagste prijs vinden.


Bladharken

Een eenvoudige bladhark van Gardena of Wolf hoeft niet meer dan twee tientjes te kosten. Met deze harken kun je bladeren, gras en ander tuinafval bij elkaar harken. Voor iets meer geld heb je al een Gardena bladhark die verstelbaar is. Je kunt deze hark in breedte verstellen van 30 tot 50 centimeter. Zodoende is deze Gardena tuinhark zeer geschikt voor het opharken van zowel fijn afval als grof afval.

Gardena XXL Vario hark

De Gardena XXL Vario is ook in twee delen scheidbaar om afval comfortabel op te pakken. Heel handig is het dat je deze tuinhark in elkaar kunt klappen zodat je deze heel makkelijk kunt opslaan.

Wolf gazonhark UH-M 60

Ook vermeldenswaardig is de Wolf gazonhark UH-M 60. Deze gazonhark is uitermate geschikt voor het reinigen van het gazon en het egaliseren van ingezaaide oppervlakken. Dit komt door de dicht bij elkaar staande speciaal gevormde zinken tanden die ervoor zorgen dat je licht en makkelijk kunt harken.

Beste harken uit de test

Zoals al het tuingereedschap worden ook harken regelmatig getest. Kijk voor de beste tuinharken uit deze tuinharken tests bij de beste harken uit de test om te zien welke harken er als beste tuinhark uit diverse testen zijn gekomen.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor de beste tuinharken.
Menu :