Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Weber Smokey Joe barbecue

Weber Smokey Joe barbecue

Weber is met afstand het meest populaire merk barbecue. En binnen het uitgebreide assortiment aan Weber barbecues is de Weber Smokey Joe een topper.


De Weber Smokey Joe is een makkelijk te verplaatsen barbecue die compact en groot tegelijk is.

Barbecue die makkelijk meer te nemen is

De Weber Smokey Joe is een barbecue die je makkelijk oppakt en overal mee naartoe kunt nemen. Zijn rooster met een diameter van 37 centimeter is echter ook weer groot genoeg om lekker voor de hele familie vlees, groente en andere etenswaren op te grillen.


Smokey Joe Original en Smokey Joe Premium

Smokey Joe BBQ's van Weber zijn gemaakt van emaille en aluminium onderdelen. De serie bestaat uit twee modellen. De Weber Smokey Joe Original (de vervanger van de Smokey Joe Silver) en de Weber Smokey Joe Premium (de vervanger van de Gold).

De Weber Smokey Joe Original barbecue heeft ten opzichte vam zijn voorganger diverse verbeteringen zoals een geperforeerd brikettenrooster, een hittebestendig handvat, een uitneembaar druipbakje en hitteschild en een briketten maatbeker.Verschil Weber Smokey Joe Premium en Original

De Weber Smokey Joe Premium is grotendeels gelijk aan de Original maar deze Weber barbecue beschikt over een extra grendel op het deksel zodat je hem makkelijker kunt vervoeren en vergrendelen. De Premium is tevens in twee  nieuwe kleuren, Bone en Appelgroen.

Kijk bij de bovenstaande aanbieders voor deze en andere barbecues tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer barbecue tips
Menu :