Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Sfeervolle terrashaarden

Sfeervolle terrashaarden

Met een terrashaard breng je sfeer en warmte naar je tuin. Met een terras kun je ook op kille avonden lekker buiten zitten. met z'n allen bij de haard.


Terrashaarden heb je in tal van stijlen. We hebben hier een aantal heel verschillende tuinhaarden voor je. Maar hoe verschillend zo ook zijn, al deze haarden zorgen voor warmte en gezelligheid.

De hieronder genoemde terrashaarden kun je allemaal vinden bij de winkels in het overzicht van beste winkels om een barbecue te kopen.

Outtrade Nevados terrashaard

De Nevados is een moderne terrashaard die door zijn strakke vormgeving op ieder terras tot zijn recht komt. Maar natuurlijk komt hij in een tuin die eveneens modern en strak is vormgegeven het mooist uit.De hoogte van de  Outtrade Nevados terrashaard bedraagt 1,25 centimeter. Deze terrashaard is verkrijgbaar in het zwart en in roestbruin.

Outtrade Mexicaanse haard

Eveneens van Outtrade maar totaal anders van vorm en sfeer is deze Mexicaanse terrashaard.


Deze haard zal een andere doelgroep aanspreken, namelijk de mensen die meer van romantiek en nostalgie houden. Een tuinhaard met een Latijns Amerikaanse sfeer

BonFeu terrasverwarmer

Met deze BonFeu terrashaard heb je meteen een barbecue op je terras staan. Deze op het oog traditionele terrashaard beschikt namelijk over een draaiplateau waarop je vlees kunt grillen en roosteren.


Barbecueƫn op deze terrashaard gaat nog plezieriger dan op ene normale barbecue omdat je het draaiplateau buiten de haard kunt draaien als je er vlees op wilt leggen of juist vanaf wilt halen. Zo werk je niet direct boven de hitte zoals bij een normale barbecue.

Chicago terrashaard

De terrashaar geeft rondom sfeer omdat je door het glas van alle kanten het vuur kunt zien. Bovendien ziet deze terrashaard er erg mooi uit, met een fraai design van gepoedercoat metaal.


Doordat deze terrashaard op een poot staat is het vuur op ooghoogte als je zit. Een schoorsteen zorgt er voor dat de rook wordt afgevoerd zonder dat je er last van hebt.

Tower tuinhaard

Weer totaal anders van vorm en sfeer is de Tower Tuinhaard. Deze terrashaard doet meer aan een vuurkorf denken. Het is een elegante hoge "mand" met zeer fijn gaas dat je beschermt tegen vonken. Deze terrashaard geeft omdat hij aan alle kanten open is veel warmte af.


De Tower tuinhaard wordt geleverd met een asplaat. Hij is 80 centimeter hoog en heeft een doorsnee van 30 centimeter.

Alle genoemde tuinhaarden kun je, met prijs en meer informatie, vinden in het overzicht waarnaar hierboven wordt verwezen.
Menu :