Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Elektrische heggenschaar van de beste merken

Elektrische heggenschaar van de beste merken

Als je veel hagen rondom je huis hebt staan is het snoeien van al deze heggen een flink karwei.


Gelukkig zijn elektrische heggenscharen niet duur meer. Ver onder de honderd euro heb je al een elektrische heggenschaar van een topmerk als Bosch. Flymo, Gardena of Skil.

Beste Heggenschaar Kopen

Kijk voor mooie aanbiedingen van heggenscharen op Beste Heggenschaar Kopen. Daar vind je ook de actuele Heggenschaar Top 10 en een heggenschaar keuzehulp met tests, reviews en gebruikerservaringen.

Snel en makkelijk snoeien met een heggenschaar

Met een elektrische heggenschaar (heggeschaar) snoei je snel en makkelijk een heg. Je kunt met een heggenschaar een kaarsrechte heg snoeien, maar er ook vormen en figuren mee maken.


Niet voor het knippen van dikke takken

Hou er wel rekening mee dat een elektrische heggenschaar niet bedoelt is om er heel dikke takken met te knippen. Daarvoor is een motorzaag nodig.

Elektrische heggenschaar en accu heggenschaar

Elektrische heggenscharen zijn er in twee soorten. Je hebt heggenscharen met een accu en elektrische heggenscharen met een snoer. De versie met een accu geeft natuurlijk veel meer bewegingsvrijheid maar je moet er wel rekening mee houden dat je hem voor gebruik even oplaadt.

Er zijn vele fabrikanten die elektrische heggenscharen maken. Gardena, Bosch, Flymo en Skil bijvoorbeeld, maar ook Metabo, Wolf-Garten, Ryobi, Hitachi en Black & Decker.

Zie ook: Tips kopen heggenschaar

Onderwerpen:
Beste elektrische heggenschaar merken, beste merken elektrische heggenscharen kopen.
Menu :