Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Allibert balkonsets, tuinsets en loungesets

Allibert balkonsets, tuinsets en loungesets

Allibert is een merk tuinmeubelen dat al ruim 30 jaar bestaat maar tegenwoordig helemaal weer in de picture is vanwege hun goede betaalbare loungesets, tuinsets en balkonsets.


Allibert tuinmeubelen zijn gemaakt van wicker of kunststof. Het meest populair zijn de wicker loungesets en tuinmeubelen. Deze zijn onderhoudsvrij en bestand tegen winters weer.

Ook kunnen wicker tuinmeubelen tegen de uv-straling van de zon. Dat betekent dat ze niet verkleuren in de zon. Wicker is een kunststof vezel die erg op rotan lijkt. De meeste loungesets zijn gemaakt van wicker. Wicker is onderhoudsvrij en bestand tegen weer en wind.

Allibert balkonsets

Allibert levert loungesets en tuinsets in diverse formaten en van verschillende samenstellingen. Ideaal voor tuin of terras, maar ook voor het balkon. Kleinere sets als de Allibert Arizona, de Allibert Virginia en de Allibert Victoria zijn zo ontworpen dat ze ook op een klein balkon gebruikt kunnen worden.


 Allibert tuinsets

De Allibert Monaco en Allibert Modena zijn grotere loungesets die meer geschikt zijn voor het gebruik op een terras of in de tuin.

Maar alle Allibert sets, of ze nu bedoelt zijn voor tuin of voor het terras zijn scherp geprijsd en bieden veel waar voor hun geld.
Menu :