Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Zitzak als tuinmeubel

Zitzak als tuinmeubel


Een zitzak kun je niet alleen in huis gebruiken, maar ook in de tuin. Tenminste... als je kiest voor een zitzak die ook buiten gebruikt kan worden.

Diverse zitzakken zijn geschikt voor gebruik in de tuin. Deze zijn gemaakt van polyester en gevuld met EPS polystyreen balletjes die niet alleen een optimaal zitcomfort geven, maar er ook voor zorgen dat de vorm en stevigheid van de zitzak in stand blijven.

Zitzakken die je ook buiten kunt gebruiken zijn te vinden bij de beste winkels om een zitzak te kopen.

Het comfort van een zitzak
Een zitzak vormt zich helemaal naar je lichaam. Bij andere tuinmeubels pas je je houding aan het meubel aan, maar bij een zitzak is dat andersom. Hier bepaal jij de houding en de zak vormt zich om je heen. Bovendien neemt een zitzak lichaamswarmte op waardoor er een heel natuurlijke zit- of hangplek ontstaat.

Het wassen van een zitzak
Een goede zitzak kun je wassen. Tenminste... de hoes. Trek het klittenband los en haal de hoes er af. Een zitzak die geschikt is voor gebruik in de tuin is waterresistent en heeft een PU-coating. Zo'n hoes is vaak te wassen op 60 graden (check de productbeschrijving, de handleiding of het label van de betreffende zitzak).

Bij de bovenstaande winkels vind je al deze zitzakken voor buiten tegen een lage prijs.
Menu :