Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinhaard, vuurkorf, vuurschaal en terrashaard

Tuinhaard, vuurkorf, vuurschaal en terrashaard


Tuinhaard, vuurkorf, vuurschaal, terrashaard... hoe je ze ook noemt. Deze sfeermakers voor tuin en terras zijn steeds populairder aan het worden.

Op zoek naar een vuurkorf, vuurschaal, tuinhaard of terrashaard? Kijk hier voor de prijzen en meer informatie van al deze tuinhaarden, vuurschalen en vuurkorven.


Vuurkorf

In bovenstaand overzicht vind je natuurlijk de vuurkorf. De meest bekende vuurkorf is de vaasvormige versie, maar je kunt ook kiezen voor een rechthoekige vuurkorf of zelfs een pyramide vormige vuurkorf met vuurscherm en asopvangbak.Met een goede vuurkorf kun je zelfs 's winters nog met vrienden buiten eten en drinken.


Vuurschaal

De vuurschaal is een schaalvormige terrashaard et een dubbele functie. Je kunt er namelijk ook gebruiken om mee te koken. Daarvoor kun je gebruik te maken van een meegeleverde grillschaal.Tuinhaard / Terrashaard

Helemaal mooi is de tuinhaard of terrashaard (het is maar waar je hem neer zet). Een soort open haard voor in de tuin. Heel sfeervol. En ook best praktisch, want op een tuinhaard kun je heel goed BBQ'en.Zo biedt de tuinhaard twee heel verschillende functies. En voert beide functies perfect uit.

Kijk bij de bovenaan genoemde artikelen voor alle  mogelijkheden.
Menu :