Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Terrasverwarming: Terrasverwarmers op gas of stroom

Terrasverwarming: Terrasverwarmers op gas of stroom

In Nederland kun je helaas niet alle avonden buiten zitten. Maar dat veranderd met een terrasverwarmer op je terras.


Kille zomeravonden kun je dan ook lekker buiten doorbrengen. Al lezend, of kletsend met vrienden. Met een terrasverwarmer is het altijd aangenaam op het terras.

Betaalbare terrasverwarming

Neem bijvoorbeeld de Campingaz Gardensol. Dat is een heel voordelige terrasverwarmer die voor ook voor particulieren goed betaalbaar is. De Campingaz Gardensol kost zo'n 230 euro.

Deze terrasverwarmer werkt op gas. Deze gasbranders leveren de meeste warmte maar zijn duurder in het gebruik dan elektrische terrasverwarming.Goedkoper: Terrasverwarmers op elektriciteit

Garden Grill levert ook terrasverwarmers op elektriciteit. Elektrische terrasverwarming heeft als voordeel dat ze veel compacter zijn. Een elektrische terrasverwarmer hoeft niet veel groter dan een lamp te zijn. Gasverwarmers herken je aan de grote gasbrander aan de onderkant van het apparaat.

Elektrische terrasverwarmers zijn niet alleen goedkoper in gebruik maar ook in aanschaf. Je hebt ze al onder de 100 euro. Tegenover al deze voordelen staat dat ze minder hitte afgeven dan terrasverwarmers op gas.

Halogeen terrasverwarming

Vrij nieuw is de elektrische halogeen terrasverwarmer. Deze verwarming werkt met halogeen licht. Dat zorgt meteen voor zorgt voor een sfeervolle verlichting en geeft een directe verwarming op het lichaam. Een halogene terrasverwarmer kun je ook onder een kunststof dak gebruiken.

Alle genoemde terrasverwarmers (en veel meer) kun je hier goedkoop vinden
Menu :