Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , , » Parasol met LED verlichting

Parasol met LED verlichting


Normaal gesproken gebruik je een parasol overdag, maar aan een parasol met LED-verlichting heb je 's avonds ook wat. Dan creëert deze namelijk je eigen sterrenhemel.

Een verlichte parasol is gezellig in de avond

Dan straalt deze parasol een gezellig licht uit waardoor deze een intiem hoekje creëert waarin je tot rust kunt komen na een drukke dag.

Er zijn dan ook parasols met led verlichting in alle soorten en maten te koop, en je kunt ook losse parasol verlichting kopen om je huidige parasol van lampjes te voorzien. 

Kijk bij de parasol verlichting voor zowel kant en klare parasols met verlichting als losse led verlichting voor je parasol.

Oplaadbaar via zonne-energie

Soms werkt deze parasol zelfs zonder batterij en zonder stroomkosten, want overdag laadt menig parasol de led lampjes op via een zonnepaneeltje dat strategisch in de kop van de parasol is verborgen. De parasol gebruik je in de zon, richt je naar de zon, dus zonne-energie is bij een led parasol geen probleem!


Een sterrenhemel in het donker

LED parasols zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet en ecru. Ze zijn tegenwoordig leverbaar in alle gangbare formaten en beschikt over een knikarm. De LED lampjes bevinden zich in de acht ribben van de parasol. Als het donker is creëren deze een eigen sterrenhemel.

Op zoek naar een parasol? Overweeg dan zeker een LED parasol. Het is een heel leuke extra functie.

Goedkoop online parasols met LED verlichting kopen

LED parasols zijn te koop bij vrijwel alle winkels uit het overzicht beste winkels om een parasol te kopen.


Samenvatting:
Van een parasol met led verlichting heb je 's avonds ook plezier. Overdag laadt de led verlichting via zonne-energie op, en 's avonds heb je gezellig led licht op je lounge plek. Er zijn kant en klare parasols met verlichting maar je kunt ook losse led verlichting voor de parasol kopen.
Menu :