Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Een design vuurschaal in de tuin

Een design vuurschaal in de tuin


Vuurkorven zijn populair, maar nog sfeervoller dan een vuurkorf is de vuurschaal. Deze kun je buiten op de grond maar ook op een verhoging zoals een tafel zetten om te genieten van de vlammen en de warmte.

Voorbeeld: De Esschert vuurschaal

Een heel mooie vuurschaal wordt geleverd door Esschert Design. Deze hierboven getoonde vuurschaal is een gietijzeren schaal met een doorsnede van 60 centimeter waarin je het vuur kunt laten branden.

Deze Esschert Design Vuurschaal ff44 staat op een stevige stabiele voet zodat je veilig een mooi gezellig vuur kunt stoken in de tuin. Deze vuurschaal is hierboven afgebeeld.

Waar koop je vuurschalen?

Dit soort vuurschalen kun je kopen bij de beste winkels die barbecues verkopen. Naast barbecues verkopen deze namelijk ook vele tuinhaarden, terrashaarden, vuurkorven en vuurschalen.

Wil je een totaal overzicht van de vuurschalen die er te koop zijn? En de prijzen van al deze vuurschalen? Kijk dan in het overzicht aanbiedingen alle vuurschalen. Daar vind je ze allemaal, met hun specificaties en lage actuele prijs.

Vuurring

Bij deze beste winkels kom je ook de een vuuring van Esschert Design tegen. Deze vuurring is een tussenvorm van een vuurkorf en een vuurschaal. Deze vuurring beschikt over uitsparingen (in een fraaie vlamvorm) aan de zijkanten zodat de zuurstof goed bij het vuur kan.En zo levert Esschert Design nog veel meer heel mooi vormgegeven vuurschalen en vuurkorven. Kijk bij de winkels hierboven voor de modellen.

Of kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor nog veel meer korven en schalen van andere merken.


Onderwerpen:
Design vuurschaal, tuin, terras, design vuurkorf, design vuurschalen.
Menu :