Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Patton Patron buitenkeukens / gasbarbecues

Patton Patron buitenkeukens / gasbarbecues

De Amerikaanse fabrikant van buitenkeukens heeft een aantal bijzonder mooie en toch betaalbare gasbarbecues in het assortiment.


Deze Patton Patron serie bestaat uit drie modellen. De Patron 3-burner, de Patron 3+-burner en de Patron 4+-burner. De laatste is ook als inbouwmodel te koop.


Patton Patron 3-burner

De Patton Patron 3-burner is een compacte gasbarbecue met drie gaspitten. De Patron beschikt over een groot kookoppervlak en een duidelijke thermometer.

Patton Patron 3+-burner

De Patron 3+-burner voegt daar nog een krachtige buitenbrander aan toe. Ook handig is het gereedschapsrek met ophanghaken aan de voorkant van de BBQ.

Patton Patron 4+-burner

Met vier gaspitten plus nog een zijbrander is de Patron 4+-burner een echte buitenkeuken. Als je serieus buiten aan het koken slaat heb je zo veel branders wel nodig ook, want je kunt met deze gasbarbecues alles bereiden. Niet alleen grillen, maar ook braden, stoven, wokken, roerbakken, ...noem maar op.

Kijk voor meer informatie bij aanbiedingen van Patton producten. Daar vind je alle Patton buitenkeukens, barbecues, BBQ accessoires, beschermhoezen en andere artikelen tegen een lage prijs.

Op Beste Barbecue Kopen vind je nog veel meer goede barbecues en buitenkeukens, de goedkoopste aanbieders en een uitgebreide keuzehulp.

Zie ook: Meer tips buitenkeuken en BBQ
Menu :