Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , , » Elektrische grastrimmers

Elektrische grastrimmers

Voor grote stukken gras gebruik je een grasmaaier. Maar er zijn altijd moeilijke stukjes en randen waar je met de grasmaaier niet of nauwelijks bij komt. Voor die lastige plekjes is er de grastrimmer.


Wij kijken hier naar de beste grastrimmers, soorten grastrimmers en de beste winkels om een grastrimmer te kopen.

Elektrische grastrimmer

Zoals ook de grasmaaiers tegenwoordig vrijwel allemaal elektrische zijn heb je ook de elektrische grastrimmer. Bij een grastrimmer is het reuze handig als deze over een accu beschikt.

Je kunt met een elektrische grastrimmer makkelijk overal bij en je hoeft de grastrimmer alleen maar op het te maaien oppervlak te houden. Zo maai en trim je zelfs de lastigste plekjes waar gras staat.


Een grastrimmer met een accu is veel handiger dan een elektrische grastrimmer die alleen over een snoer beschikt.

Modellen grastrimmers

De grastrimmers verschillen sterk van model. Je hebt grote zware modellen die geschikt zijn voor het bijwerken van grasranden maar waar je minder goed mee op moeilijke plekken kunt komen.


Ook de handsvatten verschillen sterk per model. Je hebt elektrische grastrimmers met een telescoopsteel, met één handvat, met twee handvatten en zelfs met een stuur.

Kies een model grastrimmer die past bij de werkzaamheden waarvoor je hem wilt gaan gebruiken.

De beste grastrimmers

Populaire merken grastrimmers zijn Gardena, Flymo, Skil en Bosch.

Kijk voor de beste grastrimmers en de beste aanbieders op Beste Grastrimmer Kopen. Daar vind je ook een Grastrimmer Keuzehulp (met testen, reviews en ervaringen), de beste grastrimmers uit de test en de Grastrimmer Top 10.

Zie ook: Meer grastrimmer tips
Menu :