Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinhaarden (terrashaarden) en vuurkorven

Tuinhaarden (terrashaarden) en vuurkorven

Helaas is niet iedere zomeravond in Nederland een warme zomeravond. Dat is vervelend als je een tuinfeestje of BBQ geeft of als je gewoon 's avonds lekker buiten wilt zitten.En ook de herfst wil in Nederland wel eens vroeg invallen.


Gelukkig zijn er voor weinig geld mooie tuinhaarden, terrashaarden en vuurkorven te koop. Voor extra warmte op koude avonden.

Een tuinhaard is multifunctioneel, want ook te gebruiken als BBQ

Vooral een tuinhaard is handig, want deze kun je vaak ook als barbecue gebruiken. Vaak is zo'n tuinhaard een mooi vormgegeven constructie van beton die je op een vaste plek op het terras plaatst. Palazzetti (zie foto hieronder)  is een groot merk op het gebied van deze tuinhaarden.


Een mobiele tuinhaard

Veel minder groot is de mobiele open haard van Weber. Deze compacte tuinhaard is gemaakt van staal en kan makkelijk opgetild en verplaatst worden.Het onderstel van deze terrashaard doet aan een barbecue denken, maar de bovenkant meer aan een vuurkorf. Mooi en functioneel!En dan heb je natuurlijk nog de bekende klassieke vuurkorven. Evenals de open haard van Weber zijn deze niet bedoelt als BBQ maar ze geven wel heel veel warmte en gezelligheid als je ze stookt op een terras of in de tuin.


Hier koop je al deze terrasverwarming

Kijk hier voor de prijzen en meer informatie van al deze tuinhaarden, vuurkorven, terrashaarden, vuurschalen en andere terrasverwarming.
Menu :