Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Trampolines voor in de tuin: Informatie en tips

Trampolines voor in de tuin: Informatie en tips


Trampolines zijn heel populair buitenspeelgoed bij zowel jonge als wat oudere kinderen. Helaas heeft lang niet iedere tuin ruimte voor een echte buitentrampoline, maar heb je die ruimte wel dan heb je de keuze uit veel mooie trampolines.

Trampoline in verschillende maten

De kleinste trampolines hebben een doorsnede van zo'n 1 meter 80. Maar echt leuk wordt het bij de grotere maten waarop je samen kunt springen. Er zijn ook trampolines van meer dan 4 meter diagonaal, maar ja, dan heb je ook wel een echt grote tuin nodig.

Trampolinerand voor de veiligheid

Of de trampoline nu groot of klein is, een trampoline rand is voor de veiligheid wel aan te raden. Vooral bij kleine kinderen biedt zo'n trampoline rand veel extra veiligheid.

Een trampoline rand, ook wel randkussen genoemd, is een beschermingsrand voor de trampoline die de kinderen beschermt bij het vallen. De veren en de randbuis van de trampoline worden door het randkussen afgeschermd zodat een kind zich niet bij het vallen niet kan bezeren aan de rand van de trampoline.De trampolineranden zijn vaak zo'n 30 centimeter breed en 3 centimeter dik.

Meer weten? Hier vind je a]lle informatie over trampolines en trampoline randen.
Menu :