Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Moderne LED buitenverlichting

Moderne LED buitenverlichting

LED verlichting is natuurlijk ideaal als buitenverlichting. LED gebruikt immers nauwelijks stroom zodat je zonder gewetensbezwaren en pijn in je portemonnee de tuin de hele avond en nacht mooi kunt uitlichten.


De keuze aan LED buitenverlichting is dan ook groot. Deze buitenlampen kunnen alle vormen en stijlen hebben. Het zijn echter vooral de moderne tuinlampen die vaak schitterende designs hebben.

Je hebt deze moderne LED buitenlampen in verschillende vormen.

Sokkel tuinlampen

Bijvoorbeeld sokkels die als paaltjes in de tuin geplaatst worden. Je hebt lage sokkels die net boven de grond schijnen, maar ook heel hoge sokkels. Deze tuinlampen op hoge sokkels kunnen tussen de hogere planten worden geplaatst om ze mooi uit te lichten.


Muurlampen voor buiten

De sokkel lijkt niet geschikt als wandlamp maar toch heb je ook sokkels die je tegen een buitenmuur kunt plaatsen. Deze tuinlampen hebben een schuine onderkant.

LED tuinlampen voor tegen de muur heb je dan ook in andere vormen. Soms is het overduidelijk LED-verlichting, te herkennen aan de talloze kleine lampjes die zichtbaar zijn, maar soms zijn de ledjes weggewerkt en zie je op het eerste gezicht geen verschil met een niet-LED lamp.
 

Huisnummer verlichting

LED buitenverlichting wordt ook steeds vaker gebruikt om huisnummers op een heel mooie manier uit te lichten.

Wil je meer informatie over al deze buitenverlichting, zoals prijzen, kijk dan eens bij de beste winkels voor buitenverlichting.
Menu :