Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinlampen op zonne-energie (solar lampen buiten)

Tuinlampen op zonne-energie (solar lampen buiten)

Tuinlampen op zonne-energie (solar lampen) mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Geen wonder, ze zijn goedkoop (gratis) in het gebruik, en je kunt ze in de tuin plaatsen zonder draden te hoeven trekken.

Maar kies wel voor een lamp van goede kwaliteit want anders wordt het een teleurstelling. Hier informatie over goede solar lampen op zonne-energie.

Let op de lichtopbrengst van een solar lamp

Van een tuinlamp op zonne-energie mag je verwachten dat deze 's avonds een redelijke hoeveelheid licht geeft. Dat is helaas bij goedkope tuinlampen op zonne-energie lang niet altijd het geval. Soms geven goedkope solar lampen nauwelijks meer licht dan een kaarsje. Het aantal lichtpunten en het aantal watts per lichtpunt is een goede indicatie hoeveel licht de lamp geeft.

Kies de voor jou beste solar lamp

Goede tuinlampen op zonne-energie die toch weinig kosten kun je vinden in dit overzicht van solar tuinlampen. In totaal zijn daar meer dan 1.200 solar lampen te vinden! 

Natuurlijk kun je dit overzicht met lampen op zonne-energie op tal van manieren doorzoeken en de voor jou beste tuinlamp vinden. Je kunt al je wensen aanvinken zoals de gewenste wattage, het aantal lichtpunten, vorm, merk en kleur, maar ook op sensor (bijvoorbeeld bewegingssensor en dag/nacht sensor), een dimfunctie, een afstandsbediening en de kleurtemperatuur in Kelvin.


Solar lampen in vele stijlen

Je vindt in dit overzicht vele honderden tuinlampen op zonne-energie van goede kwaliteit. En in alle soorten en vormen. Er zijn moderne tuinlampen en klassieke tuinlampen te vinden. Maar ook tuinlampen  op zonne-energie is absurde vormen. Bijvoorbeeld tuinverlichting in de vorm van een tuinkabouter, een vuurtoren of een eekhoorn.

Dit kunnen staande solar lampen zijn, maar bijvoorbeeld ook hanglampen, led-strips en tafellampen op zonne-energie.

LED-lampen voor buiten

Alle lampen op zonne-energie zijn tegenwoordig LED-lampen. LED-verlichting gebruikt namelijk heel weinig stroom waardoor deze veel meer licht kan geven met de zelfde door zonlicht verzamelde energie dan andere tuinverlichting. Dat is in ons Nederlandse klimaat, waar in de tuinen lang niet altijd de zon schijnt een groot voordeel.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle goede tuinlampen op zonne-energie en kies de voor jou beste solar lamp voor buiten.


Onderwerp:
Zonne energie is een gratis energiebron voor je tuinverlichting en andere buitenverlichting. Daarom kijken we hier boven naar solar tuinlampen en andere solar buitenlampen. Je vindt hier ruim 1.200 solar lampen voor buiten.
Menu :