Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinlamp op zonne-energie (solar lamp)

Tuinlamp op zonne-energie (solar lamp)

Tuinlampen op zonne-energie (solar lampen) mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Geen wonder, ze zijn goedkoop (gratis) in het gebruik, en je kunt ze in de tuin plaatsen zonder draden te hoeven trekken.

Maar kies wel voor een lamp van goede kwaliteit want anders wordt het een teleurstelling. Hier informatie over goede solar lampen op zonne-energie.

Let op de lichtopbrengst van een solar lamp

Van een tuinlamp op zonne-energie mag je verwachten dat deze 's avonds een redelijke hoeveelheid licht geeft. Dat is helaas bij goedkope tuinlampen op zonne-energie lang niet altijd het geval. Soms geven goedkope solar lampen nauwelijks meer licht dan een kaarsje.

Goede tuinlampen op zonne-energie die toch weinig kosten kun je vinden in dit overzicht van solar tuinlampen. In totaal zijn daar meer dan 300 solar lampen te vinden!


Solar lampen in vele stijlen

Je vindt in dit overzicht honderden tuinlampen op zonne-energie van goede kwaliteit. En in alle soorten en vormen. Er zijn moderne tuinlampen en klassieke tuinlampen te vinden. Maar ook tuinlampen  op zonne-energie is absurde vormen. Bijvoorbeeld tuinverlichting in de vorm van een tuinkabouter, een vuurtoren of een eekhoorn.

Een goede tuinlamp op zonne-energie beschikt over een LED-lamp

Een goede tuinlamp op zonne-energie maakt gebruik van LED-verlichting. LED-verlichting gebruikt namelijk heel weinig stroom waardoor deze veel meer licht kan geven met de zelfde door zonlicht verzamelde energie dan andere tuinverlichting. Dat is in ons Nederlandse klimaat, waar in de tuinen lang niet altijd de zon schijnt een groot voordeel.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle goede tuinlampen op zonne-energie.
Menu :