Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Test: Beste robotmaaier en Beste Koop

Test: Beste robotmaaier en Beste Koop

Als je veel gras in je tuin hebt staan zal je vaak het gras moeten maaien, vooral in de zomer bij groeizaam weer. Dat grasmaaien is een tijdrovend karwei, tenzij je het uitbesteedt aan een robotmaaier.


Een robotmaaier, of robot grasmaaier, kan namelijk geheel zelfstandig het gras voor je maaien. De ene robotmaaier doet dat beter dan de andere. Hier de resultaten van een test van de beste robotmaaiers.


Uitslag test beste robotmaaier


Kijk hier voor de resultaten van de test van de beste robotmaaiers. De robot grasmaaiers van Husqvarna, Honda, Ambrogio, Robomow, Gardena, Worx en Bosch werden getest. Het testteam wees een winnaar en een beste koop aan.

De robotmaaiers van Husqvarna en Honda verloren het op prijs. Dit zijn de meest bekende automatische grasmaaiers, maar tevens de duurste. De prijzen van de Husqvarna Automower 330X liggen bijvoorbeeld boven de 3.000 euro.

Robomow testwinnaar bij test beste robotmaaier

De favoriet van het testteam was de wat goedkopere Robomow RS612 robotmaaier. Een krachtpatser die heel goede prestaties levert. Helaas is ook deze robotmaaier nog flink aan de prijs, dus er werd ook een Beste Koop gekozen. Een goedkope robotmaaier die toch goede prestaties levert.


Worx robotmaaier beste koop

Die Beste Koop onder de robotmaaiers werd de Worx Landroid robot grasmaaier. Deze goedkope robotmaaier is onder de 1.000 euro te koop. Dit is erg goedkoop voor een robotmaaier.

Kijk op Testresults.nl voor meer informatie over deze test van beste robotmaaier. Je vind daar nog meer testen van robotmaaiers.
Menu :