Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Ligbed kopen. Tips en informatie.

Ligbed kopen. Tips en informatie.


Heerlijk ontspannen in de tuin of op het terras doe je op een comfortabel ligbed. Er zijn dan ook vele soorten ligbedden voor buiten te koop. Hier handige tips en informatie voor als je zo'n ligbed wilt kopen.

 • Ligbedden heb je in vele materialen zoals teak, aluminium en wicker (kunststof vlechtwerk). Het staat heel mooi in de tuin en op het terras als je kiest voor een ligbed in de stijl van de overige tuinmeubels. Zo staat bijvoorbeeld een wicker ligbed heel mooi bij een wicker loungeset in dezelfde kleur. Het ligbed vormt dan één geheel met de overige tuinmeubels, de ligbedden als het ware in de tuinset opgenomen.
   
 • Veel ligbedden, maar lang niet alle, zijn verstelbaar. Dat is natuurlijk extra comfortabel, want zonnen doe je in een andere houding dan lezen of een gesprek voeren. Het is fijn als je het ligbed dan kunt stellen, bijvoorbeeld om je gezicht naar de zon te richten.


 • Er is veel verschil in ligbedden, zowel in modellen, kwaliteit als in prijs. Kijk bij de aanbiedingen van alle ligbedden als je voordelig goede en mooi ligbed voor in de tuin tegen een lage prijs wilt aanschaffen. Je vindt daar meer dan 650 verschillende ligbedden en hebt alle mogelijkheden om op diverse manieren het voor jou beste ligbed te selecteren.
   
 • Sommige ligbedden zijn voorzien van wielen aan de achterkant. Dat staat niet alleen leuk, maar is ook erg praktisch. Deze ligbedden manoeuvreer je makkelijk in de juiste positie.
   
 • Ook belangrijk bij de keuze van een ligbed: Wil je armleuningen of niet? Hier is namelijk veel verschil in. Bij veel ligbedden missen de armleuningen, maar veel mensen vinden het comfortabel om met hun armen te leunen als ze liggen te zonnen of lezen.

Bij de eerder genoemde aanbiedingen van ligbedden kun je al deze ligbedden vinden en de voor jou beste ligbedden selecteren.
Menu :